STORFORBRUKER

Mange av oss har mange hunder, og vi vet av egen erfaring at vår herlige hobby koster. Derfor  har vi strukket oss langt for å gi deg gode priser på kvantum.
39 sekker (èn palle) sendes direkte fra fabrikk til deg – og du får den beste  rabatten. 1/2 paller (14 sekker) leveres også rett fra fabrikk, men frakten blir naturlig litt høyere da pris for å sende hel/halv palle er omtrent lik. Gå sammen en gjeng, og miks gjerne forskjellig type fòr på samme palle. (skriv kommentar under din bestilling dersom du ønsker å mikse fòr på din palle) Leveringstid ca 1 uke. Vi fortoller og dekker frakt hjem til deg. Fra lager i Trondheim sender vi raskt over hele landet. Fraktkostnaden på 1 og 2 sekker er det samme for oss, så bestiller du 2 får du denne besparelsen.
Gode betalings-løsninger tilbyr vi gjennom Klarna.

Kontakt oss på 98297121 eller [email protected] for spørsmål.

Velkommen til Gamedog.no - Kvalitetshundemat fra skandinaviske råvarer

Gamedog-hundefôr er dansk kvalitetshundefôr, som er basert på fersk laks. Gamedog har vært ledende på det danske markedet blant konkurransehunder siden 1997.

Fôret er lettfordøyelig danskprodusert kvalitetsfullfôr, som er sammensatt slik at det passer for alle raser, størrelser og aktivitetsnivåer.

Gamedog hundefôr har høy utnyttelsesgrad og bruker proteinkilder med høy biologisk verdi, noe som bidrar til et lavt fôrforbruk.

Den er riktig balansert slik at hunden din får i seg de viktige næringsstoffene, vitaminene og mineralene den trenger.

Gamedog hundemat er naturlig konservert med sitronsyre.

Den inneholder ingen kunstige farger, smaker eller tilsetningsstoffer. Gamedog hundefôr inneholder kun matgodkjente mineraler, vitaminer og antioksidanter av naturlig opprinnelse.

Gamedog's Produktsortiment av kortreist super premium hundefor

Vigtigt når du velger hundefoder

De vigtigste faktorer, som du bør være opmærksom på: Råvarer og optagelighed. Tilbyd din hund et kvalitetsfoder med fjerkræ eller fisk. Er du i tvil om, hvilket hundefòr du skal velge, er du velkommen til at kontakte Gamedog.no. Vi har etterhvert opparbeidet oss mange års erfaring og veileder deg gjerne.

Hvilke råvarer bør hundefòret ditt inneholde?

Din hund har bruk for proteiner, fett, karbohydrater, vitaminer og mineraler m.m. for at holde seg sunn og frisk. Den viktigste proteinkilden bør alltid være kjøtt. Derved sikrer du, at din hund får det kjøtt, som en hund naturlig har behov for, da kød skal være hundens primære ernæringskilde til proteiner og fedt. Det opbygger og vedligeholder dens muskler og fremmer pelsens naturlige glans og smidighed – som et plus kan korrekt fodring mindske fældningsproblemer,

Hundefoderets opptakelighet

Hundefoder med gode råvarer har en større evne til at blive omsat til energi i hunden. Dermed får du mindre spild og afføring. Så selvom et hundefoder kan virker dyrere i pris pr. sæk end mange andre hundefoder, kan det i længden godt svare sig at bruge kvalitets hundefoder, der typisk har en væsentlig bedre optagelighed.

Har din hund et høyt aktivitetsnivå? Da skal den ha et spesielt godt hundefòr

Har du en meget aktiv hund, skal du være opmærksom på, at hundefoderet skal indeholde megen energi. En aktiv hund defineres som en hund, der bruges dagligt på arbejde eller til konkurrencer. Et højt aktivitetsniveau for din hund er ikke en hund som lejlighedsvis deltager i jagt osv. Får din hund for lidt energi, kan det medføre, at den taber sig, og at pelsen mindskes i kvalitet. Hunden bliver desuden meget sløv og ugidelig.

Skånsomt hundefoder og hundemad

Lider din hund af problemer, som resulterer i kløe og irritation i din hunds hud? Lider din hund ofte af dårlig og træg mave? Så kan kornfrit hundefoder være en god løsning. Eller har din hund problemer med overvægt? Så har vi også hundefoder til dette.

Kornfrit hundefoder

Hvis du mistenker at hunden din ikke tåler korn veldig godt, kan det være kløe og hudirritasjon. Hundefòr uten korn har vist seg å være spesielt bra for hunder som viser tegn til slike problemer. Kornfri hundemat dekker alle hundens ernæringsbehov, og ved å mate en hundefri hundemat, mate du hunden din mer naturlig. Hunden er overveiende kjøttetende, og hvis hunden din var vill, ville kostholdet hovedsakelig bestå av kjøtt, mindre mengder bær, grønnsaker og frukt og mer.

Kvalitets hundefoder til din hundehvalp

Hver hunderace har sine ernæringsmæssige behov. Derfor er det utrolig vigtigt, at du fra starten af fodrer din hundehvalp med det rigtige hundefoder i den rigtige mængde med de rigtige intervaller. Dette kan imidlertid være svært, da fodringsbehovet ofte varierer fra den ene hundehvalp til den anden. Hvis ikke du sikrer dig, at din hundehvalp får sine ernæringsmæssige behov opfyldt, risikerer du, at den ikke udvikler sig korrekt samtidig med, at du risikerer, at den decideret udvikler helbredsmæssige problemer. Vi anbefaler derfor, at du altid sætter dig grundigt ind i hvad en hundehvalp kræver i forhold til pleje.

Hundefoder leveret direkte til din dør

Er du træt af at slæbe tunge foderposer med hjem? bestil online hos Gamedog.dk. Vi leverer hundefoderet lige til din dør indenfor 1 – 2 hverdage.
Gamedog.no

Hvorfor velge Gamedog.no?

Gamedog Gratis frakt
Gamedog klarna
Gamedog Skandinaviske råvarer
Gamedog storforbruker

Følg oss på Nyhetsbrev